Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul iernii in Piata Amzei

21 decembrie 2019  16:30 - 23 decembrie 2019  20:00

Dragi parinti si bunici cu pitici,

Va invitam alaturi de noi sa pasiti pe covorasul magic al sarbatorilor traditional – romanesti, intr-un joc al culorilor si sunetelor, in minunatul decor de Craciun, pregatit cu multa migala de spiridusii Mosului, in Sala de evenimente a Centrului Cultural al Sectorului 1 Bucuresti.

Cu emotie si bucurie “Festivalul Iernii” isi deschide portile anul acesta, pe 21 Decembrie.

Cei mici se vor lasa purtati in minunata lume a picturilor pe fata si vor invata sa realizeze cele mai dragalase decoratiuni pentru bradul de Craciun.
Fotografii vor imortaliza renii si spiridusii, in poze-magnet, tocmai bune de pus pe frigider, ca Mosul sa vada care ii sunt ajutoarele de nadejde.

Desigur, nu vor lipsi o multime de jocuri interactive, la care si cei mici, dar si cei mari sunt invitati sa participe.

In fiecare seara vom avea concert la scena amplasata in fata Centrului Cultural al Sectorului 1 Bucuresti, unde ne vor incanta Mircea Vintila, Victor Socaciu si Marius Batu, dar si spectacole de colinde si muzica interpretate de “Scoala de muzica “Crina Mardare”” si “Grupul de copii “Scoala Sperantei””

Maestrul de ceremonii: Cristian Sofron

Deschidem Casuta Magica pe 21 Decembrie, incepand cu ora 16:30, in Piata Amzei, nr. 13 – in incinta Centrului Cultural al Sectorului 1.

“Festivalul Iernii”, va continua pana pe 7 ianuarie, proiectiile video de pe fatada Primariei Sector 1, insotindu-va in promenadele nocturne alaturi de familie si cei dragi.

Intrarea este libera!

Primaria Sectorului 1 va ureaza Sarbatori Fericite!

 

 

Detalii

Începere:
21 decembrie 2019  16:30
Se termină:
23 decembrie 2019  20:00
Eveniment Category: