Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Magia Crăciunului a cuprins Piața Amzei

21 decembrie 2019  16:30 - 23 decembrie 2019  18:00

Centrul Cultural al Sectorului 1 al Municipiului București, va desfășura în perioada 21-23 decembrie 2019 proiectul Festivalul Iernii, care prevede activități specifice tradițiilor de Crăciun atât în Sala de expoziții a Centrului Cultural, cât și în zona din Piața Amzei.

Centrul Cultural al Sectorului 1 oferă posibilitatea cetățenilor sectorului de a-și reaminti de copilărie, de a petrece momente de neuitat alături de copiii lor. Aceștia se vor bucura de concerte de colinde, muzică pop, folk și populară, ateliere de creație, într-o atmosferă mirifică pe toată perioada celor trei zile ale evenimentului.

În sala Amzei vor fi organizate ateliere de creație pentru copii, incluzând face-painting, atelier de hand-made de decorațiuni de Crăciun, atelier de jocuri și concursuri interactive, desene de Crăciun. De asemenea, copiii se vor putea bucura de prezența lui Moș Crăciun, care va înmâna la final câte un cadou fiecărui copil participant la activități, a patru spiriduși, și a altor personaje specifice sărbătorilor de iarnă. Atelierele se vor desfășura în fiecare zi între orele 16.30-18.00. De la ora 18.00 va începe, în exterior, concertul de colinde și muzică.

Pentru a crea o atmosferă feerică, Centrul Cultural al sectorului 1 a amenajat zona Pieței Amzei cu ornamente specifice sărbătorilor de iarna, cum ar fi omuleți de zăpadă, Moș Crăciun și sania sa, un brad de Crăciun de 6,5 metri, perdele și tavane cu mii de leduri aprinse montate pe cladire și trotuarele din jur, un glob tridimensional din aluminiu îmbrăcat în șiruri cu leduri albe, cu diametru de 5 m, o iesle montată pe un suport, 7 statuete tridimensionale cu înălțimea 1,50 m, reprezentând: Fecioara Maria, Sfântul Iosif, 3 Magi, un pastor și pe Pruncul Iisus.

Centrul Cultural al Primăriei Sectorului 1 vă urează un Crăciun minunat alături de cei dragi!

 

Detalii

Începere:
21 decembrie 2019  16:30
Se termină:
23 decembrie 2019  18:00
Eveniment Categories:
, ,